Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, Friedrichshafen, Nemčija, 15. do 18. april 2015

torek, 17. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, ki bo potekal od 15. do 18. aprila 2015 v Friedrichshafnu, Nemčija. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 606 razstavljavcev iz 34 držav, obiskalo pa ga je več kot 33.000 obiskovalcev. Na sejmu AERO se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja letalske industrije: poslovna in korporativna zračna plovila, zasebna zračna plovila, lahka zračna plovila, jadralna letala, oprema za zračne športe, zračne ladje, baloni, rabljena zračna plovila, modelarstvo, pogonski sistemi, komponente in materiali, avionika in sistemi ter oprema za kabine, oprema za vzdrževanje in popravila, goriva in maziva, letalska oprema, oprema za vleko in storitve za letališča.

 

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru.  V okviru skupinske predstavitve na sejmu AERO zagotavljamo najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

 

Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu AERO bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 50.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Rok za prejem prijave:  četrtek 26. marec 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. 

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Dodatne informacije:  Matjaž Rovan,  tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Več informacij: