Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, Friedrichshafen, Nemčija, 20. - 23. april 2016

sreda, 20. januar 2016

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, ki bo potekal od 20. do 23. aprila 2016 v Friedrichshafnu, Nemčija. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 645 razstavljavcev iz 38 držav, obiskalo pa ga je več kot 33.000 obiskovalcev.

 

Na sejmu AERO se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja letalske industrije:poslovna in korporativna zračna plovila, zasebna zračna plovila, lahka zračna plovila, jadralna letala, oprema za zračne športe, zračne ladje, rabljena zračna plovila, modelarstvo, pogonski sistemi, komponente in materiali, avionika in sistemi ter oprema za kabine, oprema za vzdrževanje in popravila, letalska oprema, oprema za vleko in storitve za letališča.

 

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.aero-expo.com.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu AERO zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu AERO bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 50.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za prijavo. V prilogi vam pošiljamo Prijavnico za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AERO in vas prosimo, da nam v celoti izpolnjeno Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 5891 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Zadnji rok za prejem prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 5. februar 2016.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 5309 828, faks: 01 5891 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.