Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, Friedrichshafen, Nemčija, 24. – 27. april 2013

četrtek, 21. februar 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, ki bo potekal od 24. do 27. aprila 2013 v Friedrichshafnu, Nemčija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 580 razstavljavcev iz 27 držav obiskalo pa ga je več kot 30.000 obiskovalcev. Na sejmu AERO se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja letalske industrije:poslovna in korporativna zračna plovila, zasebna zračna plovila, lahka zračna plovila, jadralna letala, oprema za zračne športe, zračne ladje, baloni, rabljena zračna plovila, modelarstvo, pogonski sistemi, komponente in materiali, avionika in sistemi ter oprema za kabine, goriva in maziva, letalska oprema, vzdrževanje, popravila, oprema za vleko in storitve za letališča. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.aero-expo.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu AERO SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 01. marca 2013.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate:
g. Matjaža Rovana
T: 01 53 09 828
E: matjaz.rovan@japti.si
F: 01 58 91 877