Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija, 05. – 09. oktober 2013

četrtek, 21. marec 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 05. do 09. oktobra 2013 v Kölnu, Nemčija.

V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 6409 razstavljavcev iz 97 držav obiskalo pa ga je več kot 154.000 obiskovalcev iz 185 držav. Sejem ANUGA je namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambene industrije. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: bio prehrambeni izdelki (organic), sveži in ohlajeni prehrambeni izdelki, meso, zmrznjena hrana, mlečni izdelki, pekarstvo, kruh in peciva, vroči napitki, pijače, zdrava prehrana, ketering. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.anuga.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu ANUGA SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 26. aprila 2013.


Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@japti.si