Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH, Dubaj, ZAE, 29.1. - 1.2.2018

petek, 01. september 2017

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH, ki bo potekal od 29. januarja do 1. februarja 2018 v Dubaju, ZAE. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 4.072 razstavljavcev iz 68 držav, obiskalo pa ga je 102.000 obiskovalcev. Sejem ARAB HEALTH je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja medicine in medicinske opreme.
 
Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.arabhealthonline.com

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu ARAB HEALTH zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu ARAB HEALTH bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 60.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za prijavo. Zaradi omejene velikosti razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu predvidevamo, da lahko podjetjem nudimo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do 12 m2. V prilogi vam pošiljamo Prijavnico za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH in vas prosimo, da nam v celoti izpolnjeno Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Zadnji rok za prejem prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek 1. september 2017.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si