Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Automechanika - MIMS, Moskva, Rusija, 27. - 30. avgust 2012

sreda, 13. junij 2012


Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AUTOMECHANIKA - MIMS, ki bo potekal od 27. do 30. avgusta 2012 v Moskvi, Rusija. V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 852 razstavljavcev iz 33 držav, obiskalo pa ga je preko 22.000 obiskovalcev.

Sejem AUTOMECHANIKA - MIMS je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavljajo komponente in sistemi za vozila, elektronika, moduli za krmiljenja, komponente za notranjost vozil, podvozja in zavorne sisteme, pnevmatike in sorodni izdelki.
 

Več informacij o sejmu.   

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu AUTOMECHANIKA - MIMS JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. izpolnjen prijavni obrazec pošljete najkasneje do petka, 22. junija 2012.
 

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@japti.si.