Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, Jokohama, Japonska, 21.-23. maj 2014

ponedeljek, 18. november 2013

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, ki bo potekal od 21. do 23. maja 2014 v Jokohami, Japonska. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 475 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 78.000 obiskovalcev.

Sejem Automotive Engineering Exposition je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije. Automotive Engineering Exposition je mednarodni sejem dobaviteljev avtomobilski industriji z glavnim pudarkom na produktih, naprednih tehnologijah in materialih. Sejem omogoča priložnosti sodelovanja s proizvajalci vozil, dobavitelji in ponudniki inženirskih storitev z Japonske in ostalega sveta. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.taiseisha.co.jp/en/aee/.

Dodatno motivacijo za nastop slovenskih podjetij na sejmu predstavlja dejstvo, da je slovenski avtomobilski grozd ACS pridobil organizacijo že 10. poslovne konference in razstava JAMA-CLEPA, ki bo v drugi polovici oktobra 2014 organizirana v Sloveniji. Gre za že uveljavljeno obliko sodelovanja med japonskimi proizvajalci vozil in evropskimi dobavitelji, predvsem v povezavi z razvojem ter dobavo komponent in opreme za evropske lokacije japonskih proizvajalcev vozil. Na dogodku se bodo tako predstavili vsi vodilni evropski proizvajalci komponent in opreme, kar še povečuje sinergijski učinek dogodka.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu Automotive Engineering Exposition SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 06. decembra 2013.

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si