Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, Jokohama, Japonska, 22. – 24. maj 2013

ponedeljek, 11. februar 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, ki bo potekal od 22. do 24. maja 2013 v Jokohami, Japonska.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 400 razstavljavcev, obiskalo pa ga je 70.000 obiskovalcev. Sejem Automotive Engineering Exposition je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije. Gre za mednarodni sejem dobaviteljev avtomobilski industriji z glavnim pudarkom na produktih, naprednih tehnologijah in materialih. Sejem omogoča priložnosti sodelovanja s proizvajalci vozil, dobavitelji in ponudniki inženirskih storitev z Japonske in ostalega sveta. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.jsae.or.jp.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu Automotive Engineering Exposition SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do srede, 13. februarja 2013.


Za dodatne informacije lahko kontaktirate:
g. Matjaža Rovana
T: 01 53 09 828
E: matjaz.rovan@japti.si
F: 01 58 91 877