Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Bakutel, Baku, Azerbajdžan, 06. - 09. november 2012

sreda, 24. oktober 2012

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu BAKUTEL, ki bo potekal od 06. do 09. novembra 2012 v Bakuju, Azerbajdžan.

V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 250 razstavljavcev iz 32 držav, obiskalo pa ga je preko 14.500 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij. Produktne skupine izdelkov in storitev so: telekomunikacije in omrežja, IT tehnologije, kabelske in brezžične povezave, satelitske komunikacije in tehnologije, oddajniška in profesionalna oprema, bančništvo in storitve, varnostni sistemi, širokopasovne komunikacije in tehnologije, programska oprema in ICT sistemi, E- vlada ter E- učenje.


Več informacij o sejmu.


S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu  BAKUTEL, JAPTI zagotavlja najem razstavnega prostora v skupni višini 15.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 26. oktobra 2012.


Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@japti.si.