Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup, Hannover, Nemčija, 24.-28. junij 2019

četrtek, 22. november 2018

OBVESTILO: Dogodek je odpovedan

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 24. do 28. junija 2019 v Hannovru, Nemčija. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 2.800 razstavljavcev, 370 start-up podjetij, obiskalo pa ga je 120.000 obiskovalcev.

Sejem CeBIT z novim konceptom ponuja vsebinska področja: channel&distribution, cloud&infrastructure, data analytics&management, digitized services, electronics, future mobility, IT&cyber security, recruting-job&career, research&innovation, startup ecosystem – scale 11, VR/AR, workplace ecosystem.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana Startup podjetja, da se na sejmu CeBIT predstavijo v okviru platforme SCALE 11. Poleg ostalih vsebinskih področij organizator sejma CeBIT na sejmu v okviru platforme SCALE 11 nudi enotne razstavne površine oziroma Startup Workstations v velikosti 8m2 za predstavitev Startup podjetij. Sodelovanje v okviru platforme SCALE 11 je namenjeno predstavitvi storitev oziroma IT rešitev Startup podjetij.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu CeBIT za Startup podjetja zagotavlja najem enotne razstavne površine Startup Workstation. Za izvedbo celotne skupinske predstavitve na sejmu CeBIT bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 50.000 EUR. Končno razporeditev podjetij in razstavnih površin v okviru platforme SCALE 11 bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11-Startup je dostopna na spletni povezavi.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je sreda, 19. december 2018.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Vabilo (pdf)
Prijavnica
Splošni pogoji sodelovanja (pdf)
Več informacij o sejmu CeBIT
Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini