Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, Pariz, Francija, 16.-20. junij 2014

ponedeljek, 18. november 2013
SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 16. do 20. junija 2014 v Parizu, Francija. Sejem EUROSATORY se odvija vsaki dve leti. V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 1432 razstavljavcev iz 53 držav, obiskalo pa ga je več kot 53.000 obiskovalcev.

Sejem EUROSATORY je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in obrambe. Sejem je najprepoznavnejši na svojem področju v Evropi. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.eurosatory.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu EUROSATORY SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 06. decembra 2013.

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si