Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, Pariz, Francija, 8.-12. junij 2020

petek, 17. maj 2019
 

Obvestilo o odpovedi sejma

27.3.2020

Obveščamo vas, da je sejem  v letu 2020 odpovedan.

Sporočilo za javnost organizatorja sejma
Uradna izjava organizatorja sejma (pdf)
 

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 8. do 12. junija 2020 v Parizu, Francija. Sejem EUROSATORY se odvija vsaki dve leti. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 1.800 razstavljavcev, obiskalo pa ga je 57.000 obiskovalcev.

Sejem EUROSATORY je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja varnosti in obrambe. Sejem je najprepoznavnejši na svojem področju v Evropi. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.eurosatory.com.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu EUROSATORY:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 150.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu EUROSATORY, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY je dostopna na spletni povezavi.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 31. maj 2019.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.
 

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini