Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, München, Nemčija, 12. do 17. september 2015

torek, 17. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 12. do 17. septembra 2015 v Münchnu, Nemčija. Sejem IBA se odvija vsake tri leta. V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 1.255 razstavljavcev iz 58 držav, obiskalo pa ga je več kot 69.000 obiskovalcev.

 

Sejem IBA je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pekarske industrije in slaščičarstva. Produktne skupine izdelkov so oprema in stroji za pekarstvo, peči, oprema za pakiranje in procesiranje pekarskih izdelkov, surovine za pekarstvo, sestavine in tehnologije za obdelavo testa, merilne naprave in inštrumenti, oprema za hlajenje in prezračevanje in sorodni izdelki.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. V okviru skupinske predstavitve na sejmu IBA zagotavljamo najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu IBA bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 80.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.  Rok za prejem prijave je petek 27. marec 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

 

Dodatne informacije: Matjaž Rovan, tel.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si

 

 

Več informacij: