Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBA München, Nemčija, 16. - 21. september 2012

sreda, 13. junij 2012

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 16. do 21. septembra 2012 v Münchnu, Nemčija.

V letu 2009 se je na sejmu predstavilo 1.079 razstavljavcev iz 55 držav, obiskalo pa ga je preko 81.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pekarske industrije in slaščičarstva. Produktne skupine izdelkov so oprema in stroji za pekarstvo, peči, oprema za pakiranje in procesiranje pekarskih izdelkov, surovine za pekarstvo, sestavine in tehnologije za obdelavo testa, merilne naprave in inštrumenti, oprema za hlajenje in prezračevanje in sorodni izdelki.


Več informacij o sejmu.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu IBA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 35.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.


Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec nam pošljite najkasneje do srede, 20. junija 2012.


Za dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@japti.si.