Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX, Tampa, Florida, ZDA 1.-3. oktober 2019

petek, 10. maj 2019

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX, ki bo potekal od 1. do 3. oktobra 2019 v Tampi, Florida, ZDA.

Sejem IBEX predstavlja poslovno platformo za podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA. Za proizvajalce in dobavitelje komponent navtične industrije je IBEX zagotovo sodi v ožji izbor sejemski dogodkov, ki se jih je vredno udeležiti. Več kot polovica globalne industrije povezane z navtično industrijo se namreč odvija v ZDA.

Sejem IBEX ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzposatvitev novih poslovnih stikov ter opazovanje novih trendov v navtični idustriji. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ibexshow.com/exhibit-at-ibex/.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu IBEX:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 50.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IBEX, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX je dostopna na spletni povezavi.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je sreda, 22. maj 2019.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Vabilo (pdf)
Prijavnica
Splošni pogoji sodelovanja (pdf)
Več informacij o sejmu IBEX
Seznam razstavljavcev na sejmu IBEX 2019 (pdf)


Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini