Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IDEF, Istanbul, Turčija, 07. - 10. maj 2013

četrtek, 21. februar 2013
Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IDEF, ki bo potekal od 07. do 10. maja 2013 v Istanbulu, Turčija.

Sejem IDEF je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in obrambe in se odvija na vsaki dve leti. V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 633 razstavljavcev iz 46 držav, obiskalo pa ga je preko 52.000 obiskovalcev iz 98 držav. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.idef13.com.
 
S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu IDEF SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.
 
Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 01. marca 2013.
 
Za dodatne informacije lahko kontaktirate:
g. Matjaža Rovana
T: 01 53 09 828
E: matjaz.rovan@japti.si
F: 01 58 91 877