Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IDEX, Abu Dhabi, ZAE, 17. - 21. februar 2019

petek, 14. september 2018

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IDEX, ki bo potekal od 17. do 21. februarja 2019 v Abu Dhabiju, ZAE. Sejem IDEX se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 1.235 razstavljavcev iz 172 držav, obiskalo pa ga je več kot 100.000 obiskovalcev.

Sejem IDEX je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja varnosti in obrambe.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu IDEX zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu  IDEX bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 100.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo. Zaradi omejene velikosti razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu predvidevamo, da lahko podjetjem nudimo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do 14 m2.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IDEX je dostopna na spletni povezavi.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 21. september 2018.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.


Vabilo (pdf)
Prijavnica
Splošni pogoji sodelovanja (pdf)
Več informacij o sejmu IDEX
Seznam razstavljavcev na sejmu IDEX 2019 (pdf)
Napoved dogodka


Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini