Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MEBEL, Moskva, Rusija, 21. - 25. november 2016

četrtek, 28. januar 2016
Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MEBEL, ki bo potekal od 21. do 25. novembra 2016 v Moskvi, Rusija. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 678 razstavljavcev iz 27 držav, obiskalo pa ga je 76.000 obiskovalcev.

Sejem MEBEL je namenjen predstavitvi izdelkov s področja pohištvene industrije. Na sejmu se predstavljajo izdelki klasičnega in sodobnega pohištva, pisarniškega pohištva, kuhinj, oblazinjenega pohištva in tekstilij, opreme za pohištvo, interierjev, ter sorodnih vsebin.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.meb-expo.ru.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu MEBEL zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu MEBEL bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 40.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za prijavo. V prilogi vam pošiljamo Prijavnico za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MEBEL in vas prosimo, da nam v celoti izpolnjeno Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 5891 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Zadnji rok za prejem prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek 19. februar 2016.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 5309 828, faks: 01 5891 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.