Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 17. - 19. november 2015

torek, 17. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija, organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 17. do 19. novembra 2015 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 1.358 razstavljavcev iz 48 držav obiskalo pa ga je več kot 21.000 obiskovalcev.

 

Sejem METS – Marine Equipment Trade Show je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: materiali in oprema za gradnjo plovil, električne komponente in navigacijska oprema, svetila, notranja oprema plovil, pogonski agregati ter elementi in naprave in oprema za njihovo vzdrževanje, oprema za hlajenje in prezračevanje, zaščitna oprema, tekstil, izdelki iz platna in drugih materialov ter sorodna oprema, krmilni sistemi in hidravlika, oprema za marine in ostala navtična oprema.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 80.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si. Rok za prejem prijave je četrtek 2. april 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

 

Dodatne informacije: Matjaž Rovan, tel.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Več informacij: