Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, Amsterdam, Nizozemska, 19. do 20. maj 2015

torek, 17. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, ki bo potekal od 19. do 20. maja 2015 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 2.266 razstavljavcev iz 61 držav, obiskalo pa ga je več kot 11.000 obiskovalcev.

 

Sejem PLMA’s World of private label je največji tovrstni sejem v Evropi in je namenjen predstavitvi blagovnih znamk s področja prehrambenih izdelkov, pijač, sadja in zelenjave, sušenih in konzerviranih izdelkov, zmrznjenih in termično obdelanih prehrambenih izdelkov, kozmetike, papirja in plastike, izdelkov za osebno higieno, izdelkov za dom in kuhinjo, izdelkov za prosti čas in vrtnarstvo.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu PLMA’s World of private label zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu PLMA’s World of private label bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 55.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.siRok za prejem: petek 27. marec 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

 

Dodatne informacije: Matjaža Rovan, tel: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si

 

Več informacij: