Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, Pariz, Francija, 16. - 20. oktober 2016

petek, 22. januar 2016

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, ki bo potekal od 16. do 20. oktobra 2016 v Parizu, Francija. Sejem SIAL se odvija vsaki dve leti. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 6.500 razstavljavcev iz 104 držav, obiskalo pa ga je več kot 155.000 obiskovalcev.

 

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambene industrije. Produktne skupine izdelkov so suhomesni izdelki, sveže meso, perutnina, sadje in zelenjava, bio in organic proizvodi, zdrava prehrana in prehranske sestavine, izdelki za catering, morska hrana, vina, alkoholne in brezalkoholne pijače, konzervirana hrana, zmrznjena hrana, mlečni izdelki, slaščice.

 

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sialparis.com.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu SIAL zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu SIAL bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 40.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za prijavo. V prilogi vam pošiljamo Prijavnico za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL in vas prosimo, da nam v celoti izpolnjeno Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 5891 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Zadnji rok za prejem prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek,19. februar 2016.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 5309 828, faks: 01 5891 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.