Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, Pariz, Francija, 21. - 25. oktober 2012

četrtek, 14. junij 2012

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, ki bo potekal od 21. do 25. oktobra 2012 v Parizu, Francija.
V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 5.600 razstavljavcev, obiskalo pa ga je preko 136.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambene industrije. Produktne skupine izdelkov so suhomesni izdelki, sveže meso, perutnina, sadje in zelenjava, bio proizvodi, zdrava prehrana in dodatki, izdelki za catering, morska hrana, vina, alkoholne in brezalkoholne pijače, konzervirana hrana, zmrznjena hrana, mlečni izdelki, slaščice.


Več informacij o sejmu
.
 
S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu  SIAL, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec nam pošljite najkasneje do petka, 29. junija 2012.


Za dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@japti.si.