Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES, Nürnberg, Nemčija, 26. – 28. november 2013

četrtek, 21. marec 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES, ki bo potekal od 26. do 28. novembra 2013 v Nürnbergu, Nemčija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 1458 razstavljavcev iz 41 držav obiskalo pa ga je več kot 56.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, pogonskih sistemov in tehnologij, elektromehanskih komponent, tehnologij za shranjevanje energije, industrijske komunikacije, senzorskih in kontrolnih tehnologij in inženiringa. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.mesago.de.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu SPS/IPC/DRIVES SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 05. aprila 2013.


Dodatne informacije:
Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@japti.si