Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ZEPS, Zenica, BiH, 30. september - 4. oktober 2014

sreda, 18. december 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ZEPS, ki bo potekal od 30. septembra do 4. oktobra 2014 v Zenici, BIH.

 

V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 386 razstavljavcev iz 26 držav, obiskalo pa ga je več kot 35.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije, medicinske opreme, grafike, tiskarske industrije, tekstila, usnja, obutve, športa in rekreacije.Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.zeps.com.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu SPIRIT Slovenija, javna agencija, za prijavljena podjetja zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija, pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora, prevoza razstavnih eksponatov in zavarovanja razstavnih eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

 

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 23. maja 2014.

 

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan (SPIRIT Slovenija, javna agencija), T: 01 530 98 28, E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si  ali

gdč. Edina Zejnić (OZS), T: 01 583 05 86, E: edina.zejnic@ozs.si