Javno povabilo podjetjem za udeležbo: sejem CeBIT, Hannover, Nemčija, 10.-14. marec 2014

ponedeljek, 18. november 2013

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 10. do 14. marca 2014 v Hannovru, Nemčija. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 3382 razstavljavcev iz 69 držav, obiskalo pa ga je več kot 273.000 obiskovalcev.

Sejem CeBIT je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij. Med drugim se v okviru sejma predstavljajo izdelki in storitve s področja poslovnih storitev IT, računalništva v oblaku, virtualnega okolja, infrastrukture IKT, upravljalskih storitev, novih tehnologij, urbanih medijev, varnosti in shranjevanja podatkov ter sorodnih vsebin. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.cebit.de.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu CeBIT SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni prijavni obrazec pošljete najkasneje do petka, 06. decembra 2013.

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si