Konferenca Collision 2024: Največja tehnološka konferenca na svetu ponovno v Torontu

torek, 12. marec 2024
 
 
Konferenca Collision, ki letos praznuje deseto obletnico in bo potekala med 17. in 20. junijem 2024 v Torontu, se je uveljavila kot eno najpomembnejših srečanj globalne tehnološke scene. Z bogatim programom predavanj, panelov in delavnic ponuja priložnost za vpogled v najnovejše trende in izzive, ki oblikujejo prihodnost tehnološkega sveta.


 
Letošnja konferenca bo potekala pod geslom "Inovacije za boljši svet" in bo osredotočena na teme, kot so umetna inteligenca, strojno učenje, blockchain, fintech, kibernetska varnost in zeleni tehnološki napredek. Poleg tega bo konferenca namenila prostor razpravam o vplivu tehnologije na družbo, gospodarstvo in politiko.
 
Navkljub potegovanju različnih severnoameriških mest za organizacijo konference pri njih, je Torontu tudi v letu 2024 uspelo zadržati dogodek.
 

Kaj lahko podjetja pričakujejo na konferenci Collision 2024?

Seznanjanje s trendi: Izpostavljenost najnovejšim tehnološkim gibanjem in inovativnim rešitvam, ki jih je mogoče implementirati v lastno poslovanje.
 
Izmenjava znanj in izkušenj: Sodelovanje in učenje od vrhunskih strokovnjakov s področja tehnologije, medijev, politike in zabave ter izmenjava izkušenj z drugimi podjetji.
 
Vzpostavljanje strateških partnerstev: Mreženje s ključnimi akterji v globalni tehnologiji z namenom sklepanja poslovnih partnerstev in iskanja potencialnih investitorjev.
 
Mednarodna promocija: Predstavitev (tudi slovenskih) tehnoloških rešitev in storitev globalni publiki potencialnih strank in vlagateljev.
 

Priložnosti za podjetja

Dostop do globalnih investitorjev: Konferenca se udeležuje veliko investitorjev, ki iščejo nove naložbene priložnosti. To je idealna priložnost za tehnološka podjetja, da predstavijo svoje ideje in projekte potencialnim investitorjem.

Vstop na nove trge: Konferenca ponuja možnost za spoznavanje potencialnih partnerjev in kupcev iz celega sveta. To lahko podjetjem pomaga pri vstopu na nove trge in povečanju prodaje.

Pridobivanje znanja in izkušenj: Konferenca je odlična priložnost za pridobivanje znanja o najnovejših trendih v tehnološkem svetu ter za izmenjavo izkušenj z drugimi podjetji.
 
Konferenca Collision 2024 je pomemben mednarodni dogodek za tehnološka podjetja, ki želijo rasti in se internacionalizirati. Udeležba na konferenci ponuja številne priložnosti za mreženje, spoznavanje trendov, učenje od najboljših in predstavitev svojih produktov in storitev globalni javnosti.
 

Dodatne informacije:

 
 

Pripravil: Simon Pribac