Koroška kuhinja - Predstavitev izsledkov raziskave koroške kuhinje in pokušina, Celovec, 17. februar 2023

četrtek, 09. februar 2023



 

Predstavitev izsledkov raziskave

Projekt SLO(w)Food - Koroška kuhinja Slovenske gospodarske zveze v Celovcu je namenjen odkrivanju lokalnih in socialnih identitet v gospodarsko-razvojnem kontekstu. Preko raziskave kuhinje koroških Slovencev želimo na tem področju pridobiti nove vpoglede tako s prostorskega kot tudi kulinaričnega vidika.

Predavala bo: Dr. Sanela Pansinger
 

Pokušina koroške kuhinje

Kaj bi bila predstavitev izsledkov raziskave koroške kuhinje brez ustrezne priložnosti za pokušino?
 
  • Predjed
  • Ziljska čisava čupa
  • Telečja prata na način Ane Wieser
  • Sladko presenečenje 

Skozi pokušino bo vodil Lojze Wieser.
 

Vabilo (pdf)


Dodatne informacije:

Slovenska gospodarska zveza
e-naslov: office@sgz.at

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju hrane in pijače