Meet up: SMART TOURISM 5.0, 17. junij 2020

sreda, 10. junij 2020


Vabimo Vas na 2. online konferenco o turizmu – turistični strokovnjaki o after-korona turizmu, ki bo v sredo, 17. junija 2020, od 10. do 14. ure - Meet up: SMART TOURISM 5.0

PRIJAVE: www.smarttourism.live

SLO CRO Poslovni klub je partner in soorganizator konference.

V sredo, 17. junija 2020, s pričetkom ob 10. uri zjutraj, bodo na drugi online konferenci o turizmu številni priznani strokovnjaki izmenjali informacije, izkušnje in ideje o novih načinih in poslovnih modelih po večmesečnem obdobju brez potovanj.

Po zelo uspešni 1. online konferenci, na katero je prispelo 1.300 prijav, na tokratni  konferenci  gostimo: EU - ESPA / European Spa Association, Convento iz Slovenije, Apriori turizem iz BiH.

Udeleženci bodo imeli priložnost slišati tudi najnovejše informacije in ugotovitve Hrvaške turistične organizacije in Slovenske turistične organizacije ter organizatorjev poslovnih dogodkov, ki bodo predstavili  svoje načrte.

Kako se preusmeriti v »novo normalno«, vam bo svetovala trenerka življenjskega sloga Patricia Diesel, avtorica Keep It Simple Now iz ZDA.

Sodelovanje na konferenci so potrdili strokovnjaki iz regije in EU, kot so:, Csilla Mezösi, direktorica ESPA / Madžarska, Siyka Katsarova, podpredsednica ESPA / Bolgarija, Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije / Slovenija, Kristjan Staničić, direktor CNTB, Miha Kovačić in Gorazd Čad, soustanovitelja Conventa / Slovenija, Josipa Terzić-Rezić, direktor Konference za turizem Apriori / BiH, Ognjen Bagatin, pobudnik podjetniškega Mindseta, Andrea Škerlj, vodja festivala HOW, Adriano Požarić, direktor internetne konference Adria, Adem Braco Suljić, direktor vrha MEETEX, Ingrid Badurina Danielsson, direktorica festivala Okusi Mediterana, Damjana Domanovac, direktorica PLACE2GO, Leila Krešić-Jurić, direktorica konference HTI in Ivana Kolar, direktorica konference „Možemo li  turizem 365? in projekta SMART TOURISM 5.0.

Srečanja potekajo na spletu, k sodelovanju pa ste vabljeni turistični strokovnjaki, ki lahko postavljate vprašanja panelistom in komentirate prek „chat boxa“. Udeležba je brezplačna, z obvezno registracijo na www.smarttourism.live, kjer je objavljen program prireditve.

Cilj te platforme je vzpostaviti komunikacijo med turističnimi strokovnjaki, ki bodo govorili o pričakovanem prihodnjem povpraševanju po turizmu in potovanjih po COVID19, kaj (novi) izdelki ponujajo in kako se pripraviti na nove pogoje poslovanja, katere tehnologije lahko pomagajo turističnemu sektorju in kaj je potrebno storiti, da bomo (še) uspešni. Ni dvoma, da turizem vstopa v obdobje "super pametne družbe 5.0", v kateri je vse podrejeno človekovo dobro počutje: robotika, umetna inteligenca, krožna ekonomija, trajnost in na splošno ustvarjanje zdravega okolja za človekovo življenje in razvoj družbe.

Vabimo vas, da se pridružite virtualni razpravi, izmenjate izkušnje in se srečate s kolegi, ki razmišljajo o novih priložnostih za razvoj turistične ponudbe.

Se vidimo na spletu!

Pripravila
Vukšinič Zmaić
SLO CRO Poslovni klub
E: poslovniklub@slo-cro-klub.hr