Največji sejem na področju gradbeništva in povezanih panog v Severni Ameriki

torek, 02. november 2021
 
The Buildings Show, vodilni dogodek mreženja, sklepanja poslov ter izobraževanja na področju gradbeništva, nepremičnin in arhitekture v Severni Ameriki se letos ponovno odvija v metropolitanskem kongresnem centru v Torontu med 1. in 3. decembrom.

Sejem The Buildings Show je razdeljen na naslednje tematske enote:
  • Construct Canada
  • PM Expo
  • HomeBuilder & Renovator Expo
  • World of Concrete Toronto Pavilion.
Na njem se že več kot 30 let združujejo najpomembnejši strokovnjaki iz gradbeništva ter povezanih panog, izvajalci in načrtovalci projektov ter dobavitelji opreme in materiala.

Poleg približno 1600 kanadskih, ameriških in mednarodnih razstavljalcev, sejem  vsako leto obišče prek 30.500 strokovnih obiskovalcev. 
Pričakovanja strank glede stanovanj, poslovnih prostorov, načrtovanja gostinstva in delovnih mest ali načrtovanja urbanističnih rešitev se nenehno spreminjajo. Eden od fokusov sejma The Buildings Show je reševanje tovrstnih izzivov ter opremljanje svojih obiskovalcev in sodelavcev z znanji preko svojih izobraževalnih programov.

The Buildings Show predstavlja vrhunsko priložnost za mreženje in prodor slovenskih z gradbeništvom povezanih dejavnosti na kanadsko tržišče, prav tako pa za pridobivanje najnovejših informacij in znanj iz omenjenih panog. Hkrati lahko z obiskom sejma razširite svojo bazo znanja, in tako vzdržujete visoko konkurenčno prednost na svojem področju. Izobraževalni programi, ki jih ponuja The Buildings Show omogočajo pridobitev kreditnih točk za nadaljnje izobraževanje pri BOMA, OAA, BSSB, CAHPI in ARIDO. 
 
Tudi po poteku decembrskega sejma, bo The Buildings Show sodelujočim podjetjem ponujal  priložnosti in rešitve za transakcije, učenje in sodelovanje skozi vse leto s hibridnimi, spletnimi dogodki ter dogodki v živo. 

V sklopu sejma prav tako poteka podelitev nagrade za inovativne izdelke , ki jo je leta 1994 začelo podeljevati Gradbeno združenje Toronto (Toronto Construction Association). Nagrade so na voljo vsem dobaviteljem, ki lahko dokažejo razvojne preboje in/ali uporabo inovativnih tehnologij v svojih panogah

Pretekli dobitniki nagrade so:
  • 2020 - Bioroof Systems: Bio-modul 2 - Volna
  • 2019 - Alert Labs: Senzor za pretok vode Flowie 
  • 2018 - Eddy Solutions: Inteligenten sistem za varovanje vode 
  • 2017 - Flexsola International Development corporation: Modularni gradbeni sistem Flexsola. 
 
Sodelavci Kanadsko slovenske gospodarske zbornice priporočamo udeležbo na sejmu The Buildings Show.

Uredil: Simon Pribac

Za svetovanje in pomoč pri vzpostavitvi podjetja in poslovanju s Kanado se lahko obrnete na predstavnike Kanadsko slovenske gospodarske zbornice:

Sonya Rosenwirth, izvršna direktorica, e-mail: sonya@canslo.com telefon: 001 905 847 8566
Simon Pribac, predstavnik CSCC v Sloveniji, e-mail: simon.pribac@gmail.com telefon: 064 187 110.