Natečaj za slovenska zagonska podjetja za udeležbo na Start.up! Germany 2019 Road Show

ponedeljek, 22. julij 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico objavlja natečaj za zagonska podjetja aktivna na področjih mobilnosti/logistike (Mobility/Logistics), pametnih mest (Smart City) in novih rešitev za zavarovalniški sektor (InsurTech).

V okviru natečaja bodo izbrana 3 zagonska podjetja, ki bodo dobila priložnost za sodelovanje na Start.up! Germany 2019 Road Show, ki ga organizira Združenje nemških gospodarskih in industrijskih zbornic (DIHK e.V.) jeseni 2019. Gre za enega največjih dogodkov v Nemčiji, kjer start-up podjetja svoje inovativne ideje in rešitve predstavijo potencialnim investitorjem in drugim potencialnim tujim poslovnim partnerjem.

Natečaj se izvaja skladno s priloženimi pravili. Podjetja, ki želijo sodelovati na natečaju, morajo izpolnjen spodnji prijavni obrazec in prezentacijo (do 15 diapozitivov) ali video (do 1 minute) na elektronskem mediju (CD, USB…) ter morebitno dodatno dokumentacijo poslati na naslov:

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60
1000 Ljubljana
s pripisom »StartUp Germany«.

Oddaja prijave je mogoča tudi na e-naslov startup@spiritslovenia.si (če v 5-ih dneh po oddaji ne prejmete potrditve, nas kontaktirajte).

Upoštevane bodo prijave, ki bodo na agencijo prispele do vključno 19. avgusta 2019, ne glede na način oddaje.

Uradni jezik natečaja je angleščina.

Prijavni obrazec (word)
Pravila sodelovanja (pdf)