Navojni liti pribor (fitingi) za cevi iz tempranega litega železa-Začetek protidampinškega postopka na uvoz s poreklom iz Kitajske, Tajske in Indonezije

četrtek, 16. februar 2012
V Uradnem listu EU, serija C, št. 44 z dne 16.02.2012, je bilo objavljeno Obvestilo o začetku protidampinškega postopka glede uvoza navojnega litega pribora (fitingov) za cevi iz tempranega litega železa s poreklom iz Kitajske, Tajske in Indonezije.
Zadevni izdelek:
Izdelek v preiskavi je navojni liti pribor (fitingi) za cevi iz tempranega litega železa, uvrščen pod oznako KN ex7307 19 10.

Roki za sodelovanje:
Vse zainteresirane stranke morajo zahtevati vprašalnik ali druge obrazce zahtevkov čim prej, vsekakor pa najpozneje v 15 dneh po objavi tega obvestila v Uradnem listu Evropske unije. Če zainteresirane stranke želijo, da se med preiskavo upoštevajo njihova stališča, se morajo javiti Komisiji, izraziti svoja stališča in predložiti izpolnjene vprašalnike ali kakršne koli druge informacije v 37 dneh od objave tega obvestila v Uradnem listu Evropske unije.

Zainteresirane stranke so vabljene, da svoja mnenja in stališča posredujejo tudi na Ministrstvo za gospodarstvo na e-mail naslov mojca.plaznik@gov.si, in sicer kadarkoli do zaključka postopka.