Objavljena vabila podjetjem za udeležbo na skupinskih predstavitvah na 6 mednarodnih sejmih v tujini v letu 2014

četrtek, 02. januar 2014

Pred kratkim je javna agencija SPIRIT Slovenija objavila še 6 povabil slovenskim podjetjem za udeležbo na skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2014. 

 

Gre za naslednje sejme: 

 

V letu 2014 bodo na podlagi izraženega interesa slovenskih podjetij predvidoma izvedene skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na 13 mednarodnih sejmih v tujini, vabila za skupinske nastope za prvih šest sejmov v 2014 so že bila objavljena sredi novembra, rok za prijavo se je že iztekel. 

 

Pri tovrstnih predstavitvah SPIRIT Slovenija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama. Podjetja, ki se udeležujejo skupinskih sejemskih predstavitev slovenskega gospodarstva pod okriljem SPIRIT Slovenija med prednostmi skupnega nastopa poleg stroškovne učinkovitosti in enostavnejše organizacije in priprave na sejem za podjetja, izpostavljajo tudi večjo prepoznavnost slovenskih podjetij.

 

V letu 2013 je agencija organizirala skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na 18 mednarodnih sejmih v tujini, na katerih je razstavljalo 157 slovenskih podjetij.