Poslovanje z Republiko Zambijo, Ljubljana, 1. oktober 2020

ponedeljek, 14. september 2020

Slovenski poslovni klub Zambija vabi na seminar in informativno predstavitev načina poslovanja in priložnosti na zambijskem trgu POSLOVANJE Z REPUBLIKO ZAMBIJO, ki bo v četrtek, 1. oktobra 2020, ob 15. uri v poslovni stavbi ICPE, Dunajska cesta 104, Ljubljana, mala konferenčna dvorana v 1. nadstropju.

Dogodek je namenjen slovenskim poslovnežem, saj sodelujoče zambijsko podjetje prihaja v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi podjetji.

Dogodek je namenjen tudi razpravi o aktualnih razmerah na tem trgu glede vpliva epidemije COVID-19. Na dogodku boste lahko izmenjali vprašanja, odgovore, mnenja in pobude ki jih prinašajo same trenutne razmere.
 
Program:  
15:00 – 15:30 Damjan Zonta, predsednik Slovenskega poslovnega kluba, predstavitev trenutnih razmer v letalskem transportu med Slovenijo in Zambijo, tako potniškem kot tovornem. Trenutni ukrepi pri samem vstopu v Zambijo zaradi epidemije.
15:30 – 16:00 Suzy Millapo, podjetnica iz republike Zambije, ki se ukvarja s poslovnim svetovanjem in raziskavo trgov, tržno analizo trga. Predstavitev podjetja, trenutnih poslovnih priložnosti v Zambiji in načrti zambijske vlade za okrevanje po epidemiji.
16:35 – B2B poslovna srečanja

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite po e-mailu na info@slo-zambia.com.

VABILO (pdf)