Poslovne priložnosti v Ukrajini - seminar Kako poslovati v Ukrajini, 24.2.2011, Ljubljana

torek, 15. februar 2011

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira za vsa slovenska podjetja, ki so zainteresirana za vstop na ukrajinski trg, seminar »Kako poslovati v Ukrajini«. Seminar bo potekal v četrtek, 24. februarja 2011, ob 15.00 uri na Javni agenciji za podjetništvo in tuje investicije, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, v  veliki sejni sobi / I. nadstropje .

 

Na seminarju bo g. Valeriy Parubochyi, prvi sekretar za ekonomske zadeve na Veleposlaništvu Ukrajine v Ljubljani, predstavil ukrajinsko poslovno okolje ter poslovne priložnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja.


Slovenija se zaveda potencialov, ki jih nudi ukrajinski trg, zato mu posveča vedno več pozornosti. Slovenska podjetja so bila doslej uspešna na področju farmacevtske industrije, elektrotehnične opreme, strojnih in mehanskih naprav in njihovih delov, plastičnih mas in proizvodov iz  kavčuka in gume, itd. Upamo, da bo nadaljnji razvoj ukrajinsko – slovenskega ekonomskega sodelovanja prispeval k angažiranosti slovenskih podjetij v ukrajinskih nacionalnih projektih.

 

Okvirni program seminarja:

  • 15.00 Uvodni nagovor, g. Igor Plestenjak, direktor JAPTI
  • 15.10 Investicijska klima in novi projekti v Ukrajini
  • 15.30 Slovenski primer uspeha v Ukrajini
  • 15.45 Razprava
  • 16.00 Zaključek


Vabimo vas, da se seminarja udeležite, in nam svojo udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico najkasneje do torka, 22. februarja 2011. Prijavnice bomo sprejemali do zasedenosti prostih mest.


Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po elektronski pošti na naslov mojca.inkret@japti.si.


Vabilo in prijavnica.