Poslovni obisk mikro, malih in srednje velikih podjetij (MSP) v Kanadi, marec 2020

torek, 10. december 2019

Slovenski podjetniški sklad (SPS) vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS), Ministrstvom za zunanje zadeve (MZZ) in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabi na poslovni obisk mikro, malih in srednje velikih podjetij (MSP) v Kanadi marca 2020.

Namen poslovnega obiska je povezati slovenska podjetja s kanadskim trgom (navezava stikov s tujimi podjetji in gospodarskimi ter vladnimi institucijami) v panogah, kjer obstaja potencial za povečanje sodelovanja, in s tem spodbuditi internacionalizacijo ter izvozno usmerjenost MSP-jev.

Predvideni termin obiska je konec marca 2020, predvideno trajanje 5-6 dni. V okviru dogodka bo organizirano:
  • gospodarski forum,
  • B2B sestanki,
  • srečanje z ministrstvi in/ali trgovinskimi organizacijami v Kanadi,
  • obisk panožnega sejma,
  • evropska konferenca o umetni inteligenci,
  • obiski podjetij na terenu itd.

Okvirni program obiska se lahko še prilagodi potrebam zainteresiranih podjetij, ostali sodelujoči pa bodo predstavniki državnih institucij, predvidoma MZZ, MGRT, GZS, SPS.

Zaradi lažje organizacije obiska preverjamo vaš interes in vas (tiste, ki tega še niste storili) prosimo za povratno informacijo ali ste zainteresirani za udeležbo. Vaš odziv pričakujemo preko google obrazca.

Slovenski podjetniški sklad bo tudi v letu 2020 pomagal MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarskem forumu ali gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov. Prijavnice za udeležbo boste prejeli naknadno s strani tehničnega organizatorja.

Glede na izkazan interes vas bomo sproti kot sodelujočega partnerja obveščali, prav tako vas bomo pravočasno obvestili o načinu koriščenja vavčerja za povračilo stroškov. Za morebitna vprašanja nas lahko kontaktirate na naslovu maja.ploj@podjetniskisklad.si.

V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljamo!

Okvirni program obiska (pdf)