Povabilo k predstavitvi mednarodnemu kupcu - razvijalec in izdelovalec linij za proizvodnjo razteznih folij išče nove dobavitelje za različne proizvode

petek, 04. december 2020

SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani mednarodno uveljavljenega podjetja iz DACH regije, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo linij za proizvodnjo razteznih folij, prejela povabilo za predstavitev slovenskih podjetij, potencialnih dobaviteljev.


Vir: pixabuy.com

Načrtovana širitev dobaviteljske verige

Podjetje - potencialni tuji kupec načrtuje širitev svoje dobaviteljske verige tudi v Sloveniji. Skladno z nabavno politiko išče potencialne dobavitelje, ki mu lahko ponudijo naslednje visokokakovostne proizvode:
  • velike jeklene konstrukcije, z dimenzijami do 10 metrov in 5 ton teže, ki obsega tudi lasersko ali plazemsko rezanje, varjenje, ravnanje, obdelavo in barvanje,
  • velike jeklene konstrukcije iz nerjavečega jekla, z merami do 6 metrov in 5 ton teže, vključno z laserskim in plazemskim rezanjem, varjenjem, ravnanjem, obdelavo, peskanjem (pesek ali steklo) in pasiviranjem,
  • mehanske sklope in dele (cevovodi, vgradni deli, itd.).
 
Vabimo k prijavi in sodelovanju vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki lahko ponudijo potencialnemu tujemu kupcu zgoraj navedene izdelke!
 

Izrazite interes z izpolnitvijo e-prijavnice

Svoj interes za sodelovanje nam posredujete tako, da v angleškem jeziku izpolnite e-prijavnico in si s tem zagotovite priložnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov uveljavljenemu mednarodnemu podjetju - potencialnemu kupcu in možnost za vstop v njegovo dobaviteljsko verigo oz. vzpostavitev sodelovanja.
 
Prijave sprejemamo do 17.1.2021.
 
Na osnovi izpolnjenih prijav (vnaprejšnjih predstavitev) podjetij  bo potencialni kupec izbral slovenska podjetja, ki se bodo udeležila predstavitev pred predstavniki in nakupnimi odločevalci tega mednarodnega podjetja.
 
Prijava posameznega podjetja mora zato vsebovati tudi vse sledeče informacije o:
  • Profilu podjetja s kratkim opisom /predstavitvijo podjetja ter kratkim opisom tehnologij in strojev, ki jih podjetje uporablja v proizvodnji,
  • Ključnih proizvodov/rešitev/storitev podjetja,
  • Pomembnejših referencah podjetja.
 

Izbor podjetij in predstavitev mednarodnemu kupcu

O izboru podjetij kot tudi terminu in načinu izvedbe predstavitev izbranih slovenskih podjetij in proizvodov, vas bomo ustrezno obvestili.

E-prijavnica
 
Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, email: mojca.becinkret@spiritslovenia.siNaložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).