Povabilo k udeležbi na gospodarski delegaciji ob uradnem obisku predsednika Vlade Republike Slovenije Boruta Pahorja v Turčiji, 3. do 4. marec 2011

torek, 01. februar 2011

Obveščamo vas, da se bo predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor 3. in 4. marca 2011 mudil na dvodnevnem uradnem obisku v Turčiji.
 

Z namenom promocije interesov slovenskega gospodarstva in okrepitve poslovnih povezav med Slovenijo in Turčijo bo v okviru državniškega obiska Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Ministrstvom za zunanje zadeve organizirala spremljajočo gospodarsko delegacijo zainteresiranih slovenskih gospodarstvenikov.
 

S partnersko organizacijo iz Istanbula bo v času obiska delegacije organizirana poslovna konferenca in bilateralna srečanja slovenskih in turških poslovnežev, ki bodo potekali v petek, 4. marca 2011 v Istanbulu. O podrobnostih programa poslovne konference kot tudi o dodatnem programu, ki bo potekal v četrtek, 3. marca 2011, bodo prijavljeni udeleženci obveščeni naknadno.
 

Stroške udeležbe v gospodarski delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. Za udeležence gospodarske delegacije je predvideno posebno letalo na relaciji Ljubljana - Istanbul - Ljubljana. Stroški letalskega prevoza in nastanitve bodo znani po koncu zbiranja prijav in bodo odvisni od števila prijavljenih udeležencev.
 

Vabimo vas, da se delegacije udeležite, in v ta namen skrbno izpolnite elektronsko prijavnico – »Company Profile« v angleškem jeziku na spletnem naslovu http://www.gzs.si/slo/storitve/53236.

Vaše prijave sprejemamo najkasneje do četrtka, 10. februarja 2011.
 

Dodatne informacije posreduje Ante Milevoj, GZS, tel. 01/5898 151, e-pošta: ante.milevoj@gzs.si.