Povabilo k udeležbi na slovensko - kitajski investicijski in poslovni konferenci, 18. do 20. junij 2012, Portorož

sreda, 16. maj 2012

V času od 18. do 20. junija 2012 organizira JAPTI investicijsko in poslovno konferenco ter obisk delegacije potencialnih kitajskih investitorjev in poslovnežev v slovenska podjetja.
 
Slovensko - kitajska investicijska in poslovna konferenca bo potekala na tematiko prenosa znanja in tehnologij v proizvodnjo – industrijo. Na obisk v Slovenijo prihajajo kitajski poslovneži, ki so ob  obisku slovenskih podjetij konec marca 2012 na Kitajskem, izkazali interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji. V času obiska bodo organizirana bilateralna srečanja slovenskih in kitajskih poslovnežev ter obiski kitajskih poslovnežev v slovenskih podjetjih.

Poslovna konferenca in bilateralni razgovori udeležencev bodo potekali od 18. do 20. junija 2012,  v Grand hotelu Bernardin, Portorož.
 

Okvirni program konference (slovenska verzija).
Okvirni program konference (angleška verzija).

Informacija o hotelski nastanitvi.


Prosimo, da svoj interes za udeležbo na slovensko - kitajski investicijski in poslovni konferenci potrdite preko elektronske prijavnice, najkasneje do petka, 1. junija 2012. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.
 

Vabimo vas, da si rezervirate čas, izkoristite potenciale, in se udeležite poslovnega dogodka! Kotizacije ni.
 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na gospo Tanjo Drobnič, vodjo Oddelka za internacionalizacijo na JAPTI, tel. 01 5891 894 ali na e-naslov tanja.drobnic@japti.si.