Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Indijo in na India - Central Europe Business Forum, 25. in 29. marec 2014

ponedeljek, 24. februar 2014

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Federacijo indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) in Veleposlaništvom RS v New Delhiju organizira izhodno gospodarsko delegacijo v New Delhi, Indijo.

Podjetja se bodo udeležila B2B srečanj v okviru »India - Central Europe Business Forum«, ki bo potekal od 27. do 28. marca 2014 v New Delhiju.

 

Okvirni program delegacije:

  • 25. marec 2014: Let s prevoznikom Turkish Airlines iz Ljubljane preko Istanbula v New Delhi LJU-IST  14:35-17:50, IST-DEL  19:55-05:25+1.
  • 26. marec 2014: Prihod v New Delhi ob 05:25. Prevoz letališče – hotel Le Meridien New Delhi. Obiski po podjetjih. Srečanje s predstavniki slovenskih podjetij, diplomatsko-konzularnimi predstavniki v Indiji.
  • 27. marec 2014: India-Central Europe Business Forum in b2b srečanja.
  • 28. marec 2014: India-Central Europe Business Forum in b2b srečanja.
  • 29. marec 2014: Prevoz hotel Le Meridien New Delhi – letališče. Let s prevoznimkom Turkish Airlines iz New Delhija preko Istanbula v Ljubljano DEL-IST 06:55-10:45, IST-LJU 12:25-13:40.

 

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (povratna letalska karta in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve in želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije,  prosimo, da nas kontaktirate. Okvirni informativni stroški letalskega prevoza (povratna letalska karta v ekonomskem razredu, prevoznik Turkish Airlines, na relaciji Ljubljana – Istanbul – New Delhi) in hotelske namestitve (3 nočitve z zajtrkom, za enoposteljno sobo v hotelu Le Meridien New Delhi ) bodo znašali 1.080 evrov na osebo (stroški se lahko spremenijo glede na število udeležencev delegacije oziroma datum nakupa letalske vozovnice in rezervacije hotela).

 

Za obisk Indije je potrebno pridobiti vizum, ki ga pridobite na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Obrazec za pridobitev vizuma in stroški pridobitve so objavljeni na http://www.indianembassy.si/slo/consular/splosne-informacije-o-vizumih.

 

Obisk delegacije bo organiziran in izveden v primeru zadostnega števila slovenskih podjetij (najmanj 10 udeležencev). Potrditev o organizaciji in izvedbi delegacije bodo prijavljena podjetja prejela najkasneje 5. marca 2014. Po potrditvi udeležbe z vaše strani in zaključku zbiranja prijav, vam bo ponudnik potovalnega aranžmaja (HRG d.o.o.), izstavil račun za akontacijo potovalnega aranžmaja po programu v vrednosti 150,00 EUR, ki zapade v plačilo takoj. V primeru, da obisk zaradi premajhnega števila udeležencev ne bo izveden, vam bo ponudnik aranžmaja vrnil vplačan znesek takoj po morebitni odpovedi obiska. Prijavljenim udeležencem bomo ob plačilu akontacije, posredovali Priročnik o poslovanju z Indijo »Indija – Potrošniška Koromandija« ter sporočili aktualnosti glede programa in organizacije B2B srečanj.

 

Prosimo, da udeležbo v delegaciji potrdite z natančno izpolnjenim prijavnim obrazcem, in ga pošljite najkasneje do 7.marca 2014, na elektronski naslov natasa.turk@gzs.si.

 

Vabilo.

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na: GZS, Natašo Turk, tel. 01/5898 152, e-pošta: natasa.turk@gzs.si.