Povabilo k udeležbi v poslovni delegaciji in B2B srečanjih na Švedskem, Stockholm, 27. junij 2017

četrtek, 18. maj 2017
Obveščamo vas, da bo podpredsednik vlade in minister za zunanje zadeve Republike Slovenije Karl Erjavec v torek, 27. junija 2017 obiskal Švedsko.
 
Ob tej priložnosti Ministrstvo za zunanje zadeve RS, javna agencija SPIRIT ter Ministrstvo za javno upravo RS v sodelovanju z ZITex, organiziramo spremljajočo poslovno delegacijo s področja IKT na Švedsko. V okviru obiska bo v Stockholmu potekala poslovna konferenca, katere namen bo predstaviti poslovno in naložbeno okolje v Sloveniji ter iniciativo Slovenija, zelena referenčna država v digitalni Evropi. Poslovna konferenca bo organizirana v sodelovanju s švedsko institucijo Business Sweden.
 
Slovenska podjetja vabimo, da izkažejo svoj interes za sodelovanje v IKT poslovni delegaciji, ki se bo osredotočila na področji e-uprava ter e-zdravje.  Udeležbo v poslovni delegaciji prosim potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico (v angleškem jeziku) najkasneje do petka 2. junij 2017. 
 
Prosili bi, da natančno izpolnite rubriki »Key information on the company business activities« ter dodatno rubriko »Target companies for B2B meetings«, kar bo omogočilo kvalitetno pripravo sestankov na Švedskem.

Prijavljenim podjetjem, ki bodo to želela, bomo preko partnerja nudili pomoč pri organizaciji prevoza, lokalnih transferjev in hotelske namestitve.  Stroške letalskega prevoza, lokalnih transferjev in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

V kolikor si želite prevoze in namestitve organizirati sami, vas prosimo, da nas o tem obvestite.
Natančen program poslovne delegacije na Švedskem bo pripravljen naknadno.
Za izkaz vašega interesa se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Dodatne informacije:
SPIRIT Slovenija, javna agencija, dr. Zoran Stamatovski, MBA, zoran.stamatovski@spiritslovenia.si, Tel. 01 53 09 806
Ministrstvo za zunanje zadeve RS,  Andreja Kodermac,  andreja.kodermac@gov.si, Tel. 01 478 6161


Elektronska prijavnica