Povabilo k udeležbi v poslovni delegaciji v Veliko Britanijo, Birmingham, 6. – 9. junij 2017

ponedeljek, 06. februar 2017
Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico v času od 6. do 8. junija  2017 organizira  izhodno gospodarsko delegacijo v Birmingham, Velika Britanija. Delegacija je namenjena podjetjem, ki iščejo poslovne partnerje v avtomobilskem sektorju in se želijo seznaniti s poslovnimi priložnostmi v Veliki Britaniji.
 
V okviru poslovne delegacije bodo podjetja obiskala največji sejem s področja avtomobilizma v Veliki Britaniji, Automechanika Birmingham 2017.  Več informacij o sejmu, kot tudi seznam razstavljavcev je na voljo na spletni povezavi: http://www.automechanika-birmingham.com/welcome-to-automechanika-birmingham. Za vsa udeležena podjetja bodo organizirani do 3 B2B sestanki s potencialnimi partnerji.
 
Okvirni program delegacije:
 
5. junij 2017 Individualni prihod v Birmingham
 
Namestitev v hotelu Holiday Inn Express Birmingham City Centre 3*, 19 Holliday Street, Birmingham, B1 1HH
6. junij 2017 Udeležba na dogodku »Open forum« na sejmišču NEC Birmingham v sklopu sejma ATOMECHANIKA Birmingham 2017
 
Kosilo in mreženje 
 
Ogled podjetja GKN Driveline v Birminghamu
 
Večerja s slovenskim veleposlanikom v Veliki Britaniji 
 
Opcijsko: B2B sestanki za podjetja
7. junij 2017 B2B sestanki za podjetja
Obisk sejma ATOMECHANIKA Birmingham 2017
8. junij 2017 povratek v Slovenijo

Število prijav je omejeno do zasedbe mest, oziroma bo v primeru večjega števila prijav KPMG opravil izbor slovenskih podjetij, glede na verjetnost organizacije kvalitetnih sestankov.

Stroške organizacije B2B sestankov (ki jih organizira KPMG in so plačljivi) in najem dvorane krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Prijavljenim podjetjem, ki bodo želela, bomo preko partnerja nudili pomoč pri organizaciji logistike in rezervaciji hotela.

Kotizacija Britansko – Slovenske gospodarske zbornice znaša 250 EUR na osebo (DDV je vključen v ceno) in zajema njihove stroške pri pripravi in izvedbi obiska. Ob prijavi vam Britansko-slovenska gospodarska zbornica izda račun, ki ga poravnate v sedmih dneh.
 
Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku najkasneje do 15. marca 2017. Prosimo vas, da ob prijavi natančno izpolnite rubriko »Please specify your interest which potential partneres would you like to meet«, saj bodo na podlagi vašega navedenega interesa organizirani B2B sestanki.
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, email: tina.lukan@spiritslovenia.si, tel: 01 5309 826
Špela Drobnič, BSCC, email: spela.drobnic@bscc.si, tel. 051 238 872.
 


 Elektronska prijavnica