Povabilo na srečanje z bolgarskimi podjetji in k udeležbi na slovensko-bolgarskem poslovnem forumu, Ljubljana, 30.5.2014

torek, 20. maj 2014

Konec maja se bo na uradnem obisku v Sloveniji mudil minister za gospodarstvo in energijo Bolgarije gospod Dragomir Stoynev v spremstvu delegacije bolgarskih gospodarstvenikov

 

Ob tej priložnosti Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Bolgarije (BCCI) organiziramo slovensko-bolgarski poslovni forum in bilateralna srečanja slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov. Udeležence bosta nagovorila tudi ministra obeh držav.

 

Poslovni forum in bilateralna srečanja bodo potekala v petek, 30. maja 2014, z začetkom foruma ob 10.00 uri, v dvorani Karantanija, hotel Lev (Vošnjakova 1, Ljubljana).

 

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost za srečanje z bolgarskimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih stikov.

 

Prosimo, da potrdite svoj interes za udeležbo na omenjenem dogodku preko spletne prijavnice najkasneje do srede, 28. maja 2014. Kotizacije ni! Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

 

Okvirni program dogodka se nahaja v prilogi.

 

Seznam bolgarske gospodarske delegacije bomo na spletnih straneh objavili naknadno, takoj ko ga bomo prejeli s strani Gospodarske zbornice Bolgarije. Pričakujemo udeležbo bolgarskih podjetij iz naslednjih področij: energetika, IKT, kmetijstvo, prehrambena industrija, turizem, strojegradnja, elektronika, finance, pohištvena industrija, čevljarstvo (oddajanje del zunanjim izvajalcem).

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Tino Lukan, tel. 01 5309 826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si ali Mojco Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.