Povabilo: Slovenskim podjetjem s področja prehrambene industrije za udeležbo na B2B srečanjih v Franciji, 15.-17. november 2017, Pariz

sreda, 07. junij 2017

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo - CCI Paris in Veleposlaništvom RS v Parizu ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B srečanja slovenskih prehrambenih podjetij s francoskimi kupci, distributerji, centralnimi nabavami za trgovine na drobno, specializiranimi trgovskimi verigami, veletrgovci, agenti ali uvozniki.
 
Tridnevni dogodek – B2B srečanja in predstavitve - bo predvidoma potekal med 15. in 17. novembrom v Parizu in je namenjen slovenskim podjetjem s področja prehrambene industrije (živila in pijače), ki želijo širiti in diverzificirati svoje poslovanje na francoskem trgu in iščejo poslovne partnerje na francoskem trgu.  
 
Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svoj interes tako, da natančno izpolnite priložen vprašalnik (v angleškem jeziku) in vse rubrike v priloženem vprašalniku ter si s tem zagotovite možnost udeležbe na B2B srečanjih z zgoraj omenjenimi potencialnimi francoskimi partnerji.       
Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite prosimo pozorni na vprašanje, ki se nanaša na željo za sestanek z izbranim francoskim podjetjem – navedite ime podjetja in ime osebe, če z njim razpolagate ter na PPT predstavitve ali e-katalog izdelkov.
 
Izpolnjen vprašalnik pošljite v skenirani obliki najkasneje do petka, 30. junija 2017 na email: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si. Prosimo vas, da upoštevate ta časovni okvir zaradi ustrezne priprave B2B srečanj in časa poletnih dopustov.
 
Na osnovi pregleda vseh prejetih vprašalnikov (prijav podjetij) bo CCI Paris opravil izbor slovenskih podjetij, ki se bodo imela možnost udeležiti dogodka in B2B srečanj. Izbrana bodo podjetja in izdelki, ki so po njihovi strokovni oceni in utemeljitvi primerna za prodajo na francoskem trgu. Prijavljena podjetja bodo naknadno obveščena o izboru.
 
B2B srečanja bodo organizirana individualno za vsako izbrano podjetje na podlagi izpolnjenega vprašalnika, proizvodov, ki jih želijo podjetja prodajati na francoskem trgu, in pogovora s CCI Paris. Predvidoma bo za vsako izbrano podjetje organiziranih okoli 6 do 10 B2B srečanj z zgoraj omenjenimi potencialnimi francoskimi partnerji. Za udeležena podjetja bo prvi dan dogodka organizirano tudi strokovno predavanje s strani CCI Paris o prehrambenih izdelkih na francoskem trgu in možnostih prodora/uspeha na francoskem trgu.
 
Kotizacije za udeležbo ni! Stroške organizacije B2B srečanj slovenskih prehrambenih podjetij krije SPIRIT Slovenija. Stroške (letalskega) prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.
 
Dodatne informacije (SPIRIT Slovenija, javna agencija):
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si

Vprašalnik/ Prijavnica.