Povezovanje slovenskih in avstrijskih podjetij, Celovec, 18. september 2013

torek, 10. september 2013

Slovenska gospodarska zveza in Reflecta GmbH, Reflecta Group, v sredo, 18. septembra ob 18. uri v Celovcu v prostorih Zveza Bank organizirata VIP poslovno srečanje z dr. Andrejem Vizjakom, PWC Poslovni modeli 21. stoletja: zmage, ki so nam dosegljive.

Z nami bodo: ustanovitelj in direktor R&D Reflecta Group Hine Alex Vrtačnik skupaj z mag. Aljošo Huberjem, direktorjem Reflecta Group, ki sta prejemnika vrste priznanj za inovacije in poslovni model ZERO ter mednarodno priznan svetovalec in partner svetovalne družbe PriceWaterhouseCoopers, dr. Andrej Vizjak, avtor kar 17 knjig, prevedenih v 11 svetovnih jezikov.

Skupaj z vami in kolegiiz drugih držav bomo preživeli prijetno popoldne v siju Reflecta inovativnosti. Srečanje bo povezalo tehnološko znanje in konkretne primere na področju inteligentnih sistemov industrijske razsvetljave, ki podjetjem omogočajo visoke prihranke (primer Toyotine tovarne: 200.000 evrov letno, novost v logistiki: IntelSens v Schenkerju in druge) in s tem povezanih poslovnih modelov prihodnosti.

Druženje bo koristno, prijetno in ustvarjalno. Kotizacije ni, prijavite se na melinda.loibnegger@reflectapower.at.