Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na 49. mednarodnem sejmu pohištva, 14. – 20. november 2011, Beograd, Srbija

torek, 09. avgust 2011

Glede na velik izražen interes slovenske lesnopredelovalne industrije in podjetij po sodelovanju s podjetji iz Srbije, na Javni Agenciji Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI, pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na 49. Mednarodnem sejmu pohištva, ki bo potekal od 14. do 20. novembra 2011 v Beogradu, Srbija.


Mednarodni pohištveni sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev celotne lesnopredelovalne verige od primarne obdelave lesa pa do pohištva, repromaterialov ter lesnoobdelovalnih strojev, orodij in opreme. Lansko leto je na 49. Mednarodnem sejmu pohištva na 37.000 m2 pokritih površin razstavljalo 460 razstavljavcev iz 20 držav. Sejem si je ogledalo 62.000 obiskovalcev. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://sajam.co.rs/.


V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in ima organizator sejma na voljo razpoložljive prostorske kapacitete, bo JAPTI prevzel celotno koordinacijo in izvedbo nastopa na navedenem sejmu.


Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na 49. Mednarodnem sejmu pohištva na priloženem obrazcu sporočite na JAPTI najkasneje do ponedeljka, 22. avgusta 2011.


Kontaktna oseba: