Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu EVS27, 17. – 20. november 2013, Barcelona, Španija

sreda, 24. april 2013

Glede na velik izražen interes slovenskih podjetij s področja avtomobilske industrije in segmenta električne mobilnosti, po sodelovanju s tujimi podjetji iz te panoge in Španije, na Javni agenciji Republike Slovenije za  spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu EVS27, ki bo potekal od 17. do 20. novembra 2013 v Barceloni, Španija.


Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije in segmenta električne mobilnosti. Produktne skupine izdelkov in storitev so: komponente za električna vozila, inženiring, pogonski deli, prototipi, infrastruktura za električno mobilnost. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.evs27.org.

V kolikor bo izraženega dovolj interesa podjetij in organizator sejma posledično temu razpolaga z ustreznimi prostimi prostorskimi kapacitetami, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzel celotno koordinacijo in izvedbo skupinske predstavitve na sejmu EVS27. V primeru izpolnitve zgoraj nevedenih pogojev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve na sejmu EVS27 SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.


Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu EVS27 v pisni obliki na priloženem obrazcu sporočite na SPIRIT Slovenija, javna agencija najkasneje do srede 15. maja 2013.


Dodatne informacije:

g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@japti.si