Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu Hunting&Shooting Exhibition, 27. do 30.4.2011, Kuvajt

petek, 22. april 2011

Na podlagi izražene pobude in interesa podjetij s področja strelnega orožja in opreme za aktivnosti na prostem Slovenije po sodelovanju s podjetji iz Kuvajta, pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu Hunting & Shooting Exhibition, ki bo potekal od 27. do 30. aprila 2011 v Kuvajtu.


Hunting & Shooting Exhibition velja za pomembnejši sejem s področja lova in športnega strelnega orožja ter opreme za aktivnosti na prostem v Kuvajtu. Na sejmu se predstavljajo izdelki in storitve s področja lovstva, strelnega orožja in sorodnih vsebin ter opremeza aktivnosti na prostem: puške in komponente za puške, lokostrelstvo, strelni in drugi naboji za lovstvo in šport, optika, noži, oblačila, darila, splošni artikli za aktivnosti na prostem, dodatki za športno streljanje, rekviziti za osebno zaščito, poslovne informacije in storitve.


V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij, bo JAPTI preko Ministrstva za gospodarstvo zagotovil sredstva za sofinanciranje tega dogodka in prevzel celotno koordinacijo nastopa na navedenem sejmu ter na ta način znižal stroške slovenskim podjetjem.


Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu Hunting & Shooting Exhibition sporočite na JAPTI najkasneje do petka  22. aprila 2011.


Kontaktna oseba je Tanja Drobnič, tel: 01 58 91 894,  e-pošta: tanja.drobnic@japti.si.Javni poziv.