Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu Libya Build, Tripoli, 15. - 19. maj 2011

torek, 18. januar 2011


Glede na velik izražen interes slovenskih podjetij po sodelovanju s podjetji iz Libije na Javni Agenciji Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu LIBYA BUILD, ki bo potekal od 15. do 19. maja 2011 v Tripoliju, Libija.


Sejem LIBYA BUILD je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja gradbeništva:

  • gradbeništva in konstrukcij, arhitekture in inženiringa, električnih in mehanskih sistemov,
  • notranje opreme in dekoracije, keramike, obdelovanja kamna, klimatskih naprav, hladilnih naprav, hidro tehnologij in okoljevarstva, steklarstva in kovin.


Leta 2010 se je na sejmu LIBYA BUILD predstavilo 624 razstavljavcev, na skupni razstavni površini 17.000 m2, sejem je obiskalo 15.900 obiskovalcev.


JAPTI za navedeni sejem v Libiji zaenkrat nima predvidenih sredstev za sofinanciranje razstavnega prostora, kljub temu pa bomo v kolikor bo izražen zadosten interes podjetij prevzeli celotno koordinacijo nastopa na navedenem sejmu in na ta način znižali stroške slovenskim podjetjem. Za potrebe skupinske predstavitve smo na sejmišču rezervirali 140 m2 razstavnega prostora.


Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu LIBYA BUILD sporočite na JAPTI najkasneje do petka, 21. januarja 2011.


Kontaktni osebi:Poziv podjetjem.