Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu SEE Auto Compo Net, 10. - 15. maj 2011, Kragujevac, Srbija

ponedeljek, 28. marec 2011

Na podlagi izražene pobude in interesa podjetij iz avtomobilskega sektorja Slovenije po sodelovanju s podjetji iz avtomobilskega sektorja iz Srbije, pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu SEE Auto Compo Net, ki bo potekal od 10. do 12. maja 2011 v Kragujevcu, Srbija.
 

SEE Auto Compo Net je razstava proizvajalcev komponent v Jugovzhodni Europi. Razstava udeležencem omogoča priložnosti sodelovanja s proizvajalci vozil in sistemskimi dobavitelji. Razstava je tri dnevni sejemski dogodek, katerega sestavni del bodo okrogle mize, predstavitve podjetij, program razvoja dobaviteljev in srečanje s kupci (Meet the buyer) kot tudi B2B srečanje podjetij, ki bo najpomembnejši del dogodka. Pričakuje se udeležba proizvajalcev delov za avtomobilsko industrijo iz Jugovzhodne Evrope, spremljevalnih industrij strojev in naprav, domačih in mednarodnih institucij in institucij za podporo razvoja avtomobilske industrije, poslovnih združenj, gospodarskih zbornic in avtomobilskih grozdov iz Jugovzhodne Evrope.
 

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij, bo JAPTI preko Ministrstva za Gospodarstvo zagotovil sredstva za sofinanciranje tega dogodka in prevzel celotno koordinacijo nastopa na navedenem sejmu ter na ta način znižal stroške slovenskim podjetjem.
 

Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu SEE Auto Compo Net sporočite na JAPTI najkasneje do ponedeljka  4. aprila 2011.
 

Kontaktni osebi:

Matjaž Rovan, tel: 01 530 98 28,  e-pošta: matjaz.rovan@japti.si 
mag. Sonja Demšar, tel: 01 530 98 17, e-pošta: sonja.demsar@japti.si