Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu KazBuild, 03. – 06. september 2013, Almaty, Kazahstan

sreda, 24. april 2013

Glede na velik izražen interes slovenskih podjetij s področja gradbeništva, inženiringa in notranje opreme po sodelovanju s podjetji iz Kazahstana, na Javni agenciji Republike Slovenije za  spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu KazBuild, ki bo potekal od 03. do 06. septembra 2013 v Almaty, Kazahstan.


V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 450 razstavljavcev iz 25 držav, obiskalo pa ga je 5.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja gradbeništva, inžiniringa in opreme. Produktne skupine izdelkov in storitev so: inženiring, gradbeni materiali, instalacije, oprema in elementi za strešne kritine, okna, vrata, talne obloge, elementi za fasade, oprema za zasteklitev, barve, izdelki in oprema iz keramike, oprema za kopalnice in notranjost, itn. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.kazbuild.kz.

V kolikor bo izraženega dovolj interesa podjetij in organizator sejma posledično temu razpolaga z ustreznimi prostimi prostorskimi kapacitetami, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzel celotno koordinacijo in izvedbo skupinske predstavitve na sejmu KazBuild. V primeru izpolnitve zgoraj nevedenih pogojev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve na sejmu KazBuild SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog.


Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu KazBuild v pisni obliki na priloženem obrazcu sporočite na SPIRIT Slovenija, javna agencija najkasneje do srede 15. maja 2013.


Dodatne informacije:

g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@japti.si